Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر بازاریابی شرکت ذوب آهن اصفهان ازصادرات نخستین محموله میلگرد تولیدی این شرکت به انگلیس خبر داد و گفت: این محموله شامل پنج هزار تُن میلگرد به ارزش 2 میلیون و 300 هزار دلار است که روز گذشته در بندرعباس به مقصد لندن بارگیری شد.

ایران آنلاین /مهدی سرلک افزود: مبلغ پیش فروش این قرارداد 2 ماه قبل به شرکت ذوب آهن اصفهان پرداخت شد و قرارداد دیگری نیز با یک شرکت انگلیسی منعقد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر بازاریابی شرکت ذوب آهن اصفهان اضافه کرد: براساس قرارداد جدید تا چندماه آینده دومین محموله میلگرد ذوب آهن اصفهان به وزن 10 هزار تُن به انگستان صادر خواهد شد.
سرلک با بیان اینکه شرکت ذوب آهن اصفهان در حال مذاکره با خریداران انگلیسی برای قراردادهای بیشتر است، گفت: اولین بار است که میلگرد تولیدی شرکت ذوب آهن اصفهان به بازارهای یک کشور معتبر اروپایی راه می یابد و این حاصل تلاش یکسال اخیر صنعتگران ذوب آهن اصفهان است که توانستند زمینه ارتقای کیفیت محصولات تولیدی را افزایش و استانداردهای مورد نظر کشورهای اروپایی را به دست آورند.

** رشد 145 درصدی ارزش صادرات محصولات ذوب آهن اصفهان
مدیر بازاریابی شرکت ذوب آهن اصفهان در ادامه به میزان صادرات محصولات این شرکت از اول فروردین تا 20 دی امسال اشاره کرد و افزود: در این مدت 920 هزار تُن محصولات فولادی و فرعی شرکت ذوب آهن اصفهان به ارزش یک هزار و 238 میلیارد و 800 میلیون تومان صادر شده است.
وی تصریح کرد: بر این اساس میزان صادرات محصولات ذوب آهن اصفهان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از لحاظ وزن 84 درصد و از لحاظ ارزش مالی 145 درصد افزایش یافته است.
سرلک از چین، تایلند، برمه، اندونزی، ویتنام، پاکستان، افغانستان، عراق، ترکمنستان، اردن، مصر، انگلستان، بلژیک، هلند، قطر، عمان و امارات عربی متحده به عنوان کشورهایی نامبرد که در 9 ماه گذشته محصولات فولادی و فرعی شرکت ذوب آهن اصفهان به آنها صادر شده است.
مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان 19 اردیبهشت امسال در گفت وگوی اختصاصی با ایرنا گفت : شرکت ذوب آهن اصفهان که برخی با انتشار اخبار غیرواقع درصدد تضعیف جایگاه این مجموعه و بی اثر جلوه دادن آن در اقتصاد ملی هستند، نه فقط سرپا و با تمام توان مشغول به تولید است بلکه رشد 100 درصدی صادرات را درسال گذشته داشته و با تنوع بخشی به محصولات درصدد ورود به بازارهای جدید است.
احمد صادقی افزایش صادرات و تلاش برای دستیابی به بازارهای جدید صادراتی را از جمله سیاست های این واحد صنعتی عنوان کرد که دستاورد آن در سال 1395 رشد 100 درصدی میزان صادرات محصولات نسبت به سال قبل از آن بود که به رقم حدود 700 هزار تن رسید و پس از سالها، صادرات تیرآهن به کشورهای اروپایی از سرگرفته شد.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان در ادامه افزود: امروز با توجه به شرایط بازار، امکان صادرات 500 هزار تن چدن نیز به کشورهای اروپایی فراهم شده است که امسال با راه اندازی مجدد کوره شماره یک انجام می شود.
ذوب آهن اصفهان بزرگترین واحد فولاد سازی قطعات ساختمانی در ایران است. این شرکت فولادسازی با حدود نیم قرن فعالیت در عرصه صنعت فولاد کشور سال گذشته 2.7 میلیون تن فولاد خام تولید کرد. ذوب آهن اصفهان در 50 کیلومتری غرب اصفهان قرار دارد.

/ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۲۸۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود

رحیم نیازی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به مازاد تولید سیب زمینی، بخشی از محصول مورد نیاز در انبار‌ها دپو شده است که اتخاذ سیاست نادرست عوارض ۶۰ درصدی صادرات سیب زمینی می‌تواند آسیب جدی به تولید این محصول وارد کند.

او قیمت تمام شده هرکیلو سیب زمینی را ۱۲ تا ۱۳ هزارتومان اعلام کرد و افزود: هم اکنون هرکیلو سیب زمینی با نرخ ۷ تا ۹ هزارتومان از کشاورزان خریداری می‌شود، درحالیکه هزینه‌های بالای بذر، کارگری، آب و برق، حمل و نقل، دنباله بند‌های کشاورزی و تعمیرات ماشین آلات هیچ تناسبی با درآمد سیب زمینی کاران ندارد.

نیازی ادامه داد: با توجه به بحران منابع آبی و کمبود نقدینگی انتظار می‌رود که حمایت‌های لازم از بخش تولید صورت بگیرد چراکه دریافت عوارض ۶۰ درصدی صادرات راهکار تنظیم بازار نیست و برای استمرار صادرات و پایداری تولید هرچه سریع‌تر باید این عوارض حذف شود.

عضو هیئت مدیره انجمن سیب زمینی با بیان اینکه مشکلی در تولید سیب زمینی نداریم، افزود: بنابر آمار سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود که با احتساب سرانه مصرف، این رقم مازاد بر نیاز کشور است که باید در راستای تعادل بازار، تولید مازاد به بازار‌های هدف صادر شود.

او با بیان اینکه صادرات سیب زمینی راهکار تنظیم بازار داخل است، گفت: بنابر آمار طی ۵ سال اخیر به طور متوسط سالانه ۵۰۰ هزارتن سیب زمینی به بازار‌های هدف صادر می‌شود و در شرایط کنونی باید عوارض صادرات حذف شود تا مازاد تولید صادر شود، در غیراین صورت دلالان و کارخانه‌ها با سوء استفاده از شرایط بازار، قیمت‌ها را کاهش می‌دهند که این امر به زیان بخش تولید تمام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • ساینا اس اتوماتیک روانه عراق می شود / صادرات چندین هزار ساینا و کوئیک به ونزوئلا
  • حضور ۱۰ شرکت تولیدی کشاورزی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • صادرات بیش از یک میلیارد ریال محصولات چاپی غیر کتاب از خراسان رضوی
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • ۶ قرارداد برای صادرات محصولات تولیدی همدان در نمایشگاه ایران اکسپو امضاء شد
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • تلاشگران ذوب آهن اصفهان مغز متفکر برای جهش تولید هستند
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد